Μιλώντας με τον Ηλία Φουντούλη, γράφει ο Παύλος

Μιλώντας με τον Ηλία Φουντούλη, γράφει ο Παύλος

Ο Ηλίας Φουντούλης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής κοινότητας του youtube, καθώς συμμετέχει σε εκπομπές όπως το Σκωτία Στο Πόδι, το Cooking Maliatsis και το Εκτός Ύλης και ένας standup comedian που αλληλεπιδρά εντυπωσιακά με το κοινό.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, ήθελε πάντα να γίνει συγγραφέας βιβλίων τρόμου και γι’ αυτό το 2014 προχώρησε στην έκδοση του πρώτου του βιβλίου με τίτλο «The Real Greek Yogurt Book».

Μπορεί το πρώτο του βιβλίο να παρέκλινε αρκετά από το όνειρο του, όμως επανήλθε στο στόχο του, όταν τον Σεπτέμβριο του 2016 έβγαλε σε κυκλοφορία το βιβλίο «Κάτι Xαμογελάει Στις Σκιές». Οι περιγραφές του σε κάποια σημεία σου χαρίζουν ένα χαμόγελο, αλλά όταν πια φτάσεις στο τέλος του βιβλίου σίγουρα θα αποφεύγεις τις σκιές.Προσωπικά, αφού το βρήκα αρκετά ευχάριστο και ανάλαφρο κατάφερα να διαβάσω και τις 190 σελίδες του μέσα σε τρεις ημέρες.

 

 


Μία καμηλοβλεπούσα καμήλα που ντρεπόταν μπροστά στην κάμερα, μια εμμονική με τα γλυκά του κουταλιού της γιαγιά που διπλοκλειδώνει για να μην της τα κλέψουν και άλλοι τέτοιοι χαρακτήρες βρίσκονται στο κεφάλι αυτού του ανθρώπου και βγαίνουν από αυτό σε κάθε του εμφάνιση μπροστά στο κοινό.

 

 

 

 

Τον βρήκα μετά την παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Χυτήριο, βγάλαμε μια-δυο φωτογραφίες και μετά του έκανα τρεις ερωτήσεις.

Φαντάζομαι ότι με βλέπουν σαν ένα καλό παιδί, καλό γιο και καλό μεγάλο αδελφό.

Αρχικά, προσπαθώντας να τον αιφνιδιάσω , τον ρώτησα τι γνώμη έχει η οικογένειά του γι΄ αυτόν. Χωρίς, όπως είπε, να γνωρίζει τι να απαντήσει εκ μέρους της οικογένειας του, φαντάζεται πως για εκείνους είναι, απλά, ένα καλό παιδί, ένας καλός γιος και ένας καλός μεγάλος αδερφός.

Η ζωή χωρίς τον Μαλιάτση θα είναι λογικά ήσυχη και ήρεμη, αλλά μπορεί και βαρετή, οπότε δεν θα τον αποχωριστώ ακόμα!

Στο μυαλό των περισσότερων εφήβων ο πρωταγωνιστής μας είναι στενά συνδεδεμένος με τον Κωσταντίνο Μαλιάτση, έναν ακόμα κωμικό και youtuber, καθώς οι μεταξύ τους συνεργασίες μετρούν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και η επόμενη ερώτηση δεν ήταν άλλη από το πως θα ήταν η ζωή του χωρίς εκείνον. «Ήρεμη, ήσυχη αλλά μπορεί και βαρετή» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται να τον αποχωριστεί ακόμα.

Τέλος, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε τι είναι το γέλιο για εκείνον.

 Το γέλιο είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και δεν νοείται μέρα που να περάσει χωρίς γέλιο 

Ηλία Φουντούλη σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα!

Για περισσότερο Ηλία Φουντούλη και όχι μόνο επισκεφθείτε το comedylab.gr

Paul Zagorakis

Ο Παύλος είναι μαθητής του Λυκείου Αναβρύτων, θέλει να γίνει πρωθυπουργός αφού πρώτα γίνει ηθοποιός, τραγουδιστής, συγγραφέας και πιλότος. Βλέπει βίντεο στο youtube και παίζει football manager.

Αφήστε μια απάντηση