You are currently viewing ΠΑΣΧΑ 2018: Σοκολατένια Αυγά υψηλών προδιαγραφών, γράφει η Γιάννα

ΠΑΣΧΑ 2018: Σοκολατένια Αυγά υψηλών προδιαγραφών, γράφει η Γιάννα

Τα Σοκολατένια Αυγά υψηλών προδιαγραφών ξεχωρίζουν όχι μόνο για την δημιουργική προσέγγιση, την άρτια εκτέλεση και την λεπτομέρεια στα φινιρίσματα αλλά και για την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης. Concept και Design από σοκολατοποιούς- εμπνευστές αλλά και σπάνιες ποικιλίες κακάο είναι οι φετινές επιλογές μου για το ΠΑΣΧΑ 2018.

Πριν προχωρήσεις παρακάτω διάβασε πώς να ξεχωρίζεις την άριστη σοκολάτα.

Γευσιγνωσία Σοκολάτας. Μάθε πώς να ξεχωρίζεις την άριστη σοκολάτα


1. BETTYS & TAYLORS of HARROGATE

Τα Bettys εμπνέονται από τα άνθη της άνοιξης και παρουσιάζουν την ειδικής έκδοσης και περιορισμένης παραγωγής πασχαλινή πρότασή τους. Αυτό το υπερπολυτελές αυγό είναι ασημί, αποτελείται από άριστης ποιότητας λευκή σοκολάτα και είναι σχεδιασμένο όλο στο χέρι. Έχει 19εκ ύψος και βάρος 315γρ.

Αν και το συγκεκριμένο έχει ήδη εξαντληθεί,  μπορείτε να πλοηγηθείτε στις σελίδες τους και να δείτε τις υπόλοιπες προτάσεις. https://www.bettys.co.uk/easter/easter-eggs


2. H Avant-Garde Προσέγγιση του Pierre Marcolini

H Avant-Garde προσέγγιση του Pierre Marcolini ένα maison dark chocolate αυγό, στολισμένο με ένα πονηρό καπέλο με αυτιά κουνελιού από λευκή σοκολάτα. Είναι τοποθετημένο πάνω σε μία συρταριέρα δυο σειρών. Το πάνω συρτάρι περιλαμβάνει μία συλλογή από 30 αυγά και το κάτω από 30 ζωάκια.

To συρτάρι 30 σοκολατένιων αυγών περιλαμβάνει λαχταριστές πεντάδες από λευκή σοκολάτα με πραλίνα φιστίκι, διπλό fondant, λευκή σοκολάτα με πραλίνα αμυγδάλου, διπλό γάλα, σοκολάτα γάλακτος με πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτα γάλακτος με nougat.

Το συρτάρι των 30 καραμελένιων ζώων περιλαμβάνει λαχταριστές πεντάδες με κουνελάκια σοκολάτας γάλακτος, κουνελάκια λευκής σοκολάτας, πάπιες μαύρης σοκολάτας, κοιλίτσες λευκής σοκολάτας και σαλιγκάρια σοκολάτας γάλακτος.

Κοστίζει €135.00 και είναι διαθέσιμο μόνο στα καταστήματά του.


3. MARANON Chocolate

Η Fortunato # 4 είναι μια σπάνια, εξαιρετικά λεπτή σοκολάτα, που παράγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελβετία από 3 μόνο συστατικά – το καθαρό κακάο που συγκομίζεται στο φαράγγι Maranon του βόρειου Περού, το βούτυρο κακάο και τη ζάχαρη – τίποτε άλλο! Πήρε το όνομά της από τον Don Fortunato Colala, έναν αγρότη κακάο στο φαράγγι του Marañon, του οποίου το αγρόκτημα έχει το «μητρικό δέντρο», γενετικά το πιο αγνό παράδειγμα του National cacao που δοκιμάστηκε ποτέ από το εργαστήριο γενετικής του κακάο του USDA. .

H πασχαλινή πρότασή τους είναι σχεδιασμένη από την Chef Anna Gal. Ένα σοκολατένιο αυγό γεμισμένο με σοκολατένιες τρούφες άριστου κακάο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα τους: https://fortunato4.com


4. FORTNUM & MASON – Το Κολοσσιαίο Αυγό

Μπορεί φαινομενικά να είναι ένα απλό πασχαλινό αυγό με σοκολάτα, τα φαινόμενα όμως απατούν κι εδώ είναι ο πραγματικός ορισμός του. Το αυγό ζυγίζει 1.4γρ γιατί περιέχει πέντε διαφορετικά αυγά. Κάθε αυγό με διαφορετική σοκολάτα σε ιδιαίτερους συνδυασμούς. 1) σοκολάτα γάλακτος και αλατισμένη κηρήθρα, 2) πορτοκάλι μαύρης σοκολάτας, 3) πλούσια και μεταξένια σοκολάτας γάλακτος 4) λευκή σοκολάτα με φράουλα και μαύρο πιπέρι, 5) μαύρη σοκολάτα με εκχύλισμα μέντας.

Κοστίζει £90.00 και μπορείτε να το παραγγείλετε Online: Fortnum & Mason


5. Le COMPTOIR de MATHILDE

Αν δεν σε κάλυψαν οι παραπάνω ιδέες ή αν θέλεις μία πιο εξειδικευμένη προσέγγιση σου βρήκα μία έξυπνη λύση. Κουτί με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να σχεδιάσεις το δικό σου σοκολατένιο αυγό.

Κοστίζει 29,90 € και μπορείς να το παραγγείλεις Online πατώντας εδώ:  Le Comptoir de Mathilde


Άρθρα Σχετικά με Σοκολάτα

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι εκπαιδεύτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.