You are currently viewing Το Ancho ξεπερνάει κάθε προσδοκία για ταχυφαγείο, γράφει η Έφη.

Το Ancho ξεπερνάει κάθε προσδοκία για ταχυφαγείο, γράφει η Έφη.

Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια που έχει ανοίξει το Mexican grill “Ancho”στο Χαλάνδρι. Έχουν περάσει όμως λίγοι μήνες από τη στιγμή που άνοιξε το νέο “Ancho” στην Κηφισιά.

Στην κατηγορία ethnic street food παρουσιάζει μια κουζίνα που ξεπερνά κάθε προσδοκία για “ταχυφαγείο”.

Με τη φιλοσοφία του να είναι φιλική στο περιβάλλον, με μεγάλη ποικιλία από καλομαγειρεμένα μυρωδάτα κρέατα, φρεσκοφτιαγμένο απίστευτο γουακαμόλε, πολλές σάλτσες ρύζια και τυριά απ’ τα οποία μπορείς να διαλέξεις και να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου burrito, tacos ή να συνοδεύσεις τα εξαιρετικής ποιότητας nachos σου.

Όλα αυτά μπορείς να τα γευτείς σε έναν χώρο τόσο όμορφο και ζεστό γεμάτο χρώματα που μόνο χώρο για γρήγορο φαγητό δεν θυμίζει.

Εμείς το δοκιμάσαμε και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Φωτογραφία: Έφη Καϊσέρογλου
Φωτογραφία: Έφη Καϊσέρογλου
Φωτογραφία: Έφη Καϊσέρογλου
Φωτογραφία: Έφη Καϊσέρογλου

 

Ancho Mexican Grill
Κασσαβετη 9 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 2111831882

Efi Kaiseroglou

Η Εφη κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη αλλά γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε για χρόνια μουσική, αλλά η καταγωγή και η οικογένεια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ενασχόληση με την γαστρονομια. Απόφοιτη της le Monde, Ζαχαροπλάστης-ζαχαροτέχνης στο επάγγελμα, αλλά η μεγάλη αγάπη για τον "οινο" την έστειλαν σε ακόμη μια σχολή το WSPC. Λατρεύει να ταξιδεύει, να φωτογραφίζει και να μοιράζεται. Έχει μια κόρη την Αλκυόνη,που δίνει φως στην ύπαρξη της.