Skip to content
  • Με το μάτι
    • Αγκάλιασε τον παραγωγό
      • Τα μαγαζιά της γειτονιάς
      • Μην πετάς τίποτα!
    • Σε έχω δει πώς…
  • Φαγητά
    • Πρώτες Ύλες
    • Αλμυρά
    • Γλυκά
    • Προτάσεις και Ιδέες
    • Σε βαζάκια
  • Ταξίδια
  • Επαγγέλματα
  • Φυτά
  • Χρώματα
  • Ζώα
  • Πρόσωπα
  • Επικοινωνία
  • English
    • English
  • Γιάννα Μπαλαφούτη
metomati
  • Με το μάτι
    • Αγκάλιασε τον παραγωγό
      • Τα μαγαζιά της γειτονιάς
      • Μην πετάς τίποτα!
    • Σε έχω δει πώς…
  • Φαγητά
    • Πρώτες Ύλες
    • Αλμυρά
    • Γλυκά
    • Προτάσεις και Ιδέες
    • Σε βαζάκια
  • Ταξίδια
  • Επαγγέλματα
  • Φυτά
  • Χρώματα
  • Ζώα
  • Πρόσωπα
  • Επικοινωνία
  • English
    • English
  • Γιάννα Μπαλαφούτη

Με μία ματιά

Αγκάλιασε τον παραγωγό σου
Αγκάλιασε τον παραγωγό σου
Πόσο μπλε ξοδεύουν οι Έλληνες;
Πόσο μπλε ξοδεύουν οι Έλληνες;
Πιτσούνια, Περιστέρια και Περιστεριώνες
Πιτσούνια, Περιστέρια και Περιστεριώνες
Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή
Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή
Η Κορώνη με εικόνες
Η Κορώνη με εικόνες
Ανδριώτικο παστέλι χωρίς ζάχαρη
Ανδριώτικο παστέλι χωρίς ζάχαρη
Τηνιακές Τυρόπιτες, κοσμήματα γαστρονομικής κληρονομιάς
Τηνιακές Τυρόπιτες, κοσμήματα γαστρονομικής κληρονομιάς
Η GenerationZ ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα
Η GenerationZ ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα
Γλυκό Κουταλιού Κουκουνάρι
Γλυκό Κουταλιού Κουκουνάρι
Γευσιγνωσία Σοκολάτας. Μάθε πώς!
Γευσιγνωσία Σοκολάτας. Μάθε πώς!
Η ζωή με τα λαγωνικά του Αφγανιστάν
Η ζωή με τα λαγωνικά του Αφγανιστάν
Γαστρονομικές Τάσεις 2019
Γαστρονομικές Τάσεις 2019

Πρόσφατα άρθρα

  • Το Peloponnese Wine Festival στις 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα 12 Ιανουαρίου 2023
  • η ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΒΕΓΓΕΡΑ στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά 22 Δεκεμβρίου 2022
  • Αν τα Χριστούγεννα ήταν γεύση, θα ήταν μελομακάρονο! 8 Δεκεμβρίου 2022
  • Τα Cellier εγκαινιάζουν δυο νέα καταστήματα, σε Μαρούσι και σε Συγγρού ΦΙΞ 7 Δεκεμβρίου 2022
  • Έρχεται η Central Wine Fair 2022! 1 Δεκεμβρίου 2022
  • Τρουφάκια Κάστανου Μελίβοιας 6 Νοεμβρίου 2022
  • Η πουτίγκα της Αγιάς με Κάστανο Μελίβοιας 5 Νοεμβρίου 2022
  • Κολοκυθόσουπα με κάστανα Μελίβοιας 4 Νοεμβρίου 2022
  • Isle Delicacies – Καινοτομία μέσα από την παράδοση 17 Οκτωβρίου 2022
  • Γιάλοβα – Μία γαστρονομική Όαση στο Ναυαρίνο. 11 Οκτωβρίου 2022

Πρόσφατα σχόλια

  • Θεοδωρα στο Οι πέτουλες της Μεσσηνίας με μυτζήθρα, ελαιόλαδο και βότανα, γράφει η Γιάννα
  • metomati στο Μίλα μου για μαρέγκες, μίλα μου.

Kατηγορίες

  • #FoodWaste – Σπατάλη Τροφίμων (13)
  • English (3)
  • English (5)
  • Αγκάλιασε τον παραγωγό (67)
  • Αλμυρά (50)
  • Γλυκά (55)
  • Επαγγέλματα (51)
  • Ζώα (11)
  • Με το μάτι (28)
  • Πρόσωπα (47)
  • Προτάσεις και Ιδέες (47)
  • Πρώτες Ύλες (27)
  • Σε βαζάκια (47)
  • Τα μαγαζιά της γειτονιάς (6)
  • Ταξίδια (47)
  • Φαγητά (119)
  • Φυτά (21)
  • Χρώματα (12)

Μια ματιά σε κάθε μήνα

Ετικέτες

hugaproducer Tinosfoodpaths Ανδρος Γαστρονομική ταυτότητα Γεύση Γιάλοβα Γιάννα Μπαλαφούτη Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Θαλασσα Θεσσαλονίκη Κυκλάδες Λήμνος Μεσσηνία Πύλος Τήνος αυγό βαζάκι βούτυρο γαστρονομία γευσιγνωσία γλυκό γλυκό κουταλιού ελαιόλαδο ελιά ελληνική γαστρονομία ζάχαρη ζελέ κακάο κανέλα κουτάλι κρασί λεμόνι μέλι μαρμελάδα πίτα παράδοση παραγωγός πετιμέζι πορτοκάλι σοκολάτα σταφίδα συνταγή τουρσί τσίπουρο τυρί
© Copyright - 2022 Gianna Balafouti. Created by D. Fragkoulis