Skip to content
  • Με το μάτι
    • Αγκάλιασε τον παραγωγό
      • Τα μαγαζιά της γειτονιάς
      • Μην πετάς τίποτα!
    • Σε έχω δει πώς…
  • Φαγητά
    • Πρώτες Ύλες
    • Αλμυρά
    • Γλυκά
    • Προτάσεις και Ιδέες
    • Σε βαζάκια
  • Ταξίδια
  • Επαγγέλματα
  • Φυτά
  • Χρώματα
  • Ζώα
  • Πρόσωπα
  • Επικοινωνία
  • English
    • English
  • Γιάννα Μπαλαφούτη
metomati
  • Με το μάτι
    • Αγκάλιασε τον παραγωγό
      • Τα μαγαζιά της γειτονιάς
      • Μην πετάς τίποτα!
    • Σε έχω δει πώς…
  • Φαγητά
    • Πρώτες Ύλες
    • Αλμυρά
    • Γλυκά
    • Προτάσεις και Ιδέες
    • Σε βαζάκια
  • Ταξίδια
  • Επαγγέλματα
  • Φυτά
  • Χρώματα
  • Ζώα
  • Πρόσωπα
  • Επικοινωνία
  • English
    • English
  • Γιάννα Μπαλαφούτη

Με μία ματιά

Η GenerationZ ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα
Η GenerationZ ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα
Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή
Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή
Γλυκό Κουταλιού Κουκουνάρι
Γλυκό Κουταλιού Κουκουνάρι
Αγκάλιασε τον παραγωγό σου
Αγκάλιασε τον παραγωγό σου
Ανδριώτικο παστέλι χωρίς ζάχαρη
Ανδριώτικο παστέλι χωρίς ζάχαρη
Γαστρονομικές Τάσεις 2019
Γαστρονομικές Τάσεις 2019
Η ζωή με τα λαγωνικά του Αφγανιστάν
Η ζωή με τα λαγωνικά του Αφγανιστάν
Η Κορώνη με εικόνες
Η Κορώνη με εικόνες
Γευσιγνωσία Σοκολάτας. Μάθε πώς!
Γευσιγνωσία Σοκολάτας. Μάθε πώς!
Πόσο μπλε ξοδεύουν οι Έλληνες;
Πόσο μπλε ξοδεύουν οι Έλληνες;
Πιτσούνια, Περιστέρια και Περιστεριώνες
Πιτσούνια, Περιστέρια και Περιστεριώνες
Τηνιακές Τυρόπιτες, κοσμήματα γαστρονομικής κληρονομιάς
Τηνιακές Τυρόπιτες, κοσμήματα γαστρονομικής κληρονομιάς

Πρόσφατα άρθρα

  • 10 χρόνια Φεστιβάλ Οινοξένεια 4 Αυγούστου 2023
  • Γιορτή σαρδέλας Καλλονής 2023 3 Αυγούστου 2023
  • 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου 27 Ιουλίου 2023
  • 5o Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema 12 Ιουλίου 2023
  • Cellier Wine Fair 2023 24 Μαρτίου 2023
  • Ο 4ος  διαγωνισμός SPECIALIST AWARDS Αναδεικνύει την Αριστεία των ελληνικών τροφίμων 9 Μαρτίου 2023
  • Think Global. Eat Local. The GLOCAL eating 10 Φεβρουαρίου 2023
  • THESSALONIKI WINE SHOW 2023 30 Ιανουαρίου 2023
  • Το Peloponnese Wine Festival στις 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα 12 Ιανουαρίου 2023
  • η ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΒΕΓΓΕΡΑ στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά 22 Δεκεμβρίου 2022

Πρόσφατα σχόλια

  • Θεοδωρα στο Οι πέτουλες της Μεσσηνίας με μυτζήθρα, ελαιόλαδο και βότανα, γράφει η Γιάννα
  • metomati στο Μίλα μου για μαρέγκες, μίλα μου.

Kατηγορίες

  • #FoodWaste – Σπατάλη Τροφίμων (13)
  • English (5)
  • English (3)
  • Αγκάλιασε τον παραγωγό (70)
  • Αλμυρά (50)
  • Γλυκά (55)
  • Επαγγέλματα (52)
  • Ζώα (11)
  • Με το μάτι (33)
  • Πρόσωπα (47)
  • Προτάσεις και Ιδέες (47)
  • Πρώτες Ύλες (27)
  • Σε βαζάκια (47)
  • Τα μαγαζιά της γειτονιάς (6)
  • Ταξίδια (47)
  • Φαγητά (119)
  • Φυτά (21)
  • Χρώματα (12)

Μια ματιά σε κάθε μήνα

Ετικέτες

hugaproducer Tinosfoodpaths Ανδρος Γαστρονομική ταυτότητα Γεύση Γιάλοβα Γιάννα Μπαλαφούτη Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Θαλασσα Θεσσαλονίκη Κυκλάδες Λήμνος Μεσσηνία Πύλος Τήνος αυγό βαζάκι βούτυρο γαστρονομία γευσιγνωσία γλυκό γλυκό κουταλιού ελαιόλαδο ελιά ελληνική γαστρονομία ζάχαρη ζελέ κακάο κανέλα κουτάλι κρασί λεμόνι μέλι μαρμελάδα πίτα παράδοση παραγωγός πετιμέζι πορτοκάλι σοκολάτα σταφίδα συνταγή τουρσί τσίπουρο τυρί
Copyright ©- 2023 Gianna Balafouti. Created by D. Fragkoulis