You are currently viewing reduce food waste now – 8 steps to succeed it

reduce food waste now – 8 steps to succeed it

From the field to the shelf (Farm-to-Table and / or Farm-to-Fork), from the root to the flower (Root-to-Flower), from the nose or beak to the tail (Nose-to-Tail) whatever philosophy you follow…Food waste shall be your concern. Do not throw anything away (or at least before you make sure that you cannot eat it).

ROOT-TO-FLOWER and NOSE-TO-TAIL EATING
two gastronomic philosophies united
for the same common purpose, which is to make steps to reduce
food waste. #FoodWaste

For more, follow this link!

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι εκπαιδεύτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.