Η 3rd Gourmet Exhibition είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της στο κοινό. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2016, η Gourmet Exhibition στόχευσε στην ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων. Ο στόχος είναι να δραστηριοποιηθεί στην αναζήτηση, συνεργασία και τέλος στην προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα. Φυσικά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
6-7-8 Απριλίου γιορτάζουμε τα ελληνικά προϊόντα στο στην αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Η μόνη έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα. www.gourmetexhibition.com
Με ξεκάθαρο προφίλ, που υποστήριξε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά brand names.
Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.
48 εκδηλώσεις για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον επισκεπτών και εκθετών!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις.
Διατηρούμε την λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ.
Προσθέσαμε ένα νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ.
Διατηρούμε τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας. Πληροφορίες ΕΔΩ.
Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος. Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ’.
Σας περιμένουμε για ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι!
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
- Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00
- Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00
- Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00
Αποθήκη Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Είσοδος / Εισιτήριο:
- Γενική είσοδος: 5 ευρώ κατ’ άτομο
- Εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών: 12 ευρώ κατ’ άτομο
- Είσοδος για το εμπορικό κοινό και δημοσιογράφους: δωρεάν (με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα)
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση, τους εκθέτες, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις κρατήσεις θέσεων στις εκδηλώσεις, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.gourmetoliveexhibition.com