Σαν να κάνει τραμπάλα ο ουρανίσκος σου. Από τη μια μεριά γέρνει σαν φουαγκρά και από την άλλη θυμίζει κάτι από αρνίσια, ριγανάτη συκωταριά. Αμφιταλαντεύεται το ντελικάτο με το μπρουτάλ. Ξέρεις ότι γεύεσαι κάτι ξεχωριστό. Το μαρτυράει η βουτυράτη υφή του, το μαρτυράνε τα μπαχάρια στο βαζάκι. Ο λόγος για το συκώτι σολομού από την G-Fish του Γιάννη Γεροντίδη.
Θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο Ελληνικό προϊόν που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω γιατί μπερδεύομαι με το «μπριζολάκι» οξύρρυγχου που είναι μαγειρεμένο με μαραθόσπορο, φασκόμηλο κ.α.
Αυτή την συγκινητική, γευστική εμπειρία διδάχθηκαν οι φοιτητές μου στο μάθημα γεύσης. Έμαθαν για έναν πολυβραβευμένο Έλληνα ιχθυοκαλλιεργητή, τον μοναδικό που φροντίζει ελληνικούς, υγιείς σολομούς, για τον ζόρικο ελληνικό οξύρρυγχο και φυσικά για την πέστροφα αλλά και τα προϊόντα που μεταποιεί.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του Γιάννη Γεροντίδη μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα τους http://www.g-fish.gr/