You are currently viewing Μῶλυ – Καινοτόμα αφεψήματα βοτάνων σαν το μυθικό αντίδoτο.

Μῶλυ – Καινοτόμα αφεψήματα βοτάνων σαν το μυθικό αντίδoτο.

Η καινοτομία βρίσκεται παντού! Για παράδειγμα στα αφεψήματα βοτάνων. Ακόμα και σε ένα κλαδάκι από τσάι του Ολύμπου που στην άκρη του κρέμεται ένα πουγκί με θεραπευτικά βότανα και αρωματικά μπαχάρια. Με σχεδιασμό που θυμίζει κάτι από το τραγουδισμένο δισάκι μίας άλλης εποχής, από αυτό που παίρνεις στον ώμο… για το δρόμο.

Και αν θέλω να τα μπερδέψω όλα μαζί (μυθολογία και μελωδία) και να τα παραφράσω θα πω το εξής. Με ένα αφέψημα MΩLY στην τσάντα σου, έχεις όλα τα εφόδια για να τονώσεις τον οργανισμό σου. Μπορείς να τον απαλλάξεις από τις τοξίνες της καθημερινότητας. Αντίδοτο κανονικό!

Αφέψημα DETOX

Το αντίδοτο του Ερμή

Μῶλυ – λέγεται το αντίδοτο που έδωσε ο Ερμής στον Οδυσσέα για να απαλλαγεί από τα μάγια της Κίρκης. ΜΩLY ονόμασαν οι ειδικοί μία σειρά από σύγχρονα αφεψήματα εμπνευσμένα μεν από τη μυθολογία βασισμένα δε επιστημονικά στη βοτανοθεραπεία. Ένα εξαιρετικό, Ελληνικό προϊόν!

Κάθε ένα από τα οκτώ διαφορετικά μείγματα – αφεψήματα βοτάνων είναι σχεδιασμένο για να προσδώσει ευεξία, ευζωία, αναζωογόνηση, ηρεμία, αποτοξίνωση, πνευματική και σωματική ενέργεια.

  • Digestion (τσάι του βουνού, δίκταμο, χαμομήλι, μαραθόσπορος, σχισάνδρα, χαρούπι, γλυκόριζα, τζίντζερ): βότανα γνωστά για την παραδοσιακή τους ευεργετική δράση στο γαστρεντερολογικό σύστημα.
  • Energy (τσάι του βουνού, γκίνγκο μπιλόμπα, δεντρολίβανο, γλυκόριζα, γανόδερμα, κάρδαμο): συνδυασμός τονωτικών βοτάνων, ευεργετικών για την πνευματική και σωματική υγεία.
  • Silhouette (τσάι του βουνού, λουίζα, γάλλιο, λεμόνι, σχισάνδρα, κανέλα Κεϋλάνης, κανέλα κάσσια): συνδυασμός ευεργετικών βοτάνων και γίνεται πολύτιμος σύμμαχος για ελκυστική σιλουέτα.
  • Night Cup (τσάι του βουνού, πασιφλώρα, σκουτελάρια, λυκίσκος, γουιθάνια, γλυκόριζα): συνδυασμός χαλαρωτικών βοτάνων για ταξίδι στην αγκαλιά του Μορφέα.
  • Love (τσάι του βουνού, γουιθάνια, μάκα, δυόσμο, τσουκνίδα, άσπρα μούρα): συνδυασμός τονωτικών βοτάνων που βοηθούν την αγάπη και αποδίδουν καρπούς.
  • Harmony (τσάι του βουνού, μελλισόχορτο, σκουτελάρια, τριαντάφυλλο Δαμασκού, γλυκόριζα, γουιθάνια): συνδυασμός ευωδιαστών βοτάνων για τη χαλάρωση του οργανισμού και την ανακούφιση από την πίεση του σύγχρονου τρόπου ζωής.
  • Defence (τσάι του βουνού, ιβίσκος, αστράγαλος, τζίντζερ, γανόδερμα, γλυκόριζα, φλισκούνι): συνδυασμός αντιοξειδωτικών βοτάνων για την ενίσχυση του οργανισμού.
  • Detox (τσάι του βουνού, ταραξάκο, σχισάνδρα, στελάρια, κουρκουμάς, στέβια): συνδυασμός αναζωογονητικών βοτάνων που συμβάλουν στον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του σώματος και της ψυχής.

Η δική μου επιλογή

Επέλεξα το αφέψημα DETOX που αποτελεί συνδυασμό αγνών, αναζωογονητικών βοτάνων. Συμβάλουν στον καθαρισμό και στην αποτοξίνωση του σώματος και της ψυχής. Γευστικά, ξεχωρίζει η μεταλλικότητα του κουρκουμά και η πίκρα του ταραξάκου. Ισορροπεί χάρη στη χαρακτηριστική γλύκα της στέβιας. Την ουσιαστική βοτανική εμπειρία την προσφέρει η umami γεύση της θεραπευτικής Σχισάνδρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μείγματα βοτάνων MΩLY και τις θεραπευτικές τους δράσεις μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα τους. https://www.moly.gr/

Και άλλα σαν αυτό; κάντε κλικ εδώ!

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι εκπαιδεύτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.