You are currently viewing Τα κεράσια και τα βύσσινα στην κατάψυξη, για το καλό σου!

Τα κεράσια και τα βύσσινα στην κατάψυξη, για το καλό σου!

Ξεκουκουτσιάζοντας τα κεράσια και τα βύσσινα για πρώτη φορά και πριν μάθω το μυστικό, με είχε πιάσει νευρικό γέλιο. Ζούσα ένα δράμα. Οι τοίχοι κατακόκκινοι, η μπλούζα το ίδιο και στα χέρια μου – παρότι φορούσα γάντια. Οι χυμοί απλώνονταν παντού. Απορώ με την γιαγιά μου που τα έβγαζε με τη φουρκέτα.

Θες να φτιάξεις γλυκό κεράσι ή βύσσινο; Θέλεις να δοκιμάσεις μια επιτυχημένη συνταγή μαρμελάδας κεράσι; Τότε σίγουρα έχεις ετοιμαστεί να βγάλεις τα κουκούτσια από τον αγαπημένο καρπό. Περίμενε!

Για να μην κάνεις την κουζίνα σου σαν σκηνή από ταινία του Χίτσκοκ βάλε τα κεράσια και τα βύσσινα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν βγάλεις τα κουκούτσια. 🍒🍒🍒

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι εκπαιδεύτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.